Το Zoottle στον Τουρισμό

Τι μπορεί να κάνει το Zoottle για το Ξενοδοχείο σας

Η Zoottle, απευθύνεται σε επιχειρήσεις που ικανοποιούν τα κάτωθι προαπαιτούμενα:

Free WiFi

Έχουν αποφασίσει και παράσχουν δωρεάν πρόσβαση μέσω Wi-Fi στους πελάτες τους.

Online / Digital Marketing

Έχουν μια στρατηγική σε online/digital marketing με ελάχιστο προαπαιτούμενο μία σελίδα Facebook, ως εναλλακτικό και σύγχρονο μέσο επικοινωνίας με τους Facebook followers τους.

Στοχευμένη Επικοινωνία

Θέλουν να αποκτήσουν κάποιο ανταποδοτικό όφελος σε σχέση με την απόφασή τους να παράσχουν δωρεάν Wi-Fi στους επισκέπτες τους. Με την Zoottle αποκτούν την κρίσιμη γνώση του πελατολογίου τους και την δυνατότητα προώθησης στοχευμένων μηνυμάτων επικοινωνίας, προσφορών, coupons κ.ο.κ

Πλεονεκτήματα – προστιθέμενη αξία της λύσης μας:

  1. Οι πελάτες μας, δεν μπαίνουν πλέον στην διαδικασία να παράσχουν τον κωδικό πρόσβασης, μιας και ο επισκέπτης/καταναλωτής τους θα μπορεί να πάρει πρόσβαση στο Wi-Fi access point των καταστημάτων σας με ένα απλό
  2. Facebook login & Like ή με Twitter login & follow, μέσω email authentication. Βεβαίως για όλους εκείνους τους πελάτες που δεν έχουν ή δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον Facebook λογαριασμό τους, υπάρχει και η δυνατότητα πρόσβασης με email authentication ή και με τον συμβατικό τρόπο χρήσης κωδικού.
  3. Αποκτούν έναν πολύ αποδοτικό μηχανισμό για in-bound marketing με την προώθηση μηνυμάτων και προσφορών σε πραγματικό χρόνο στους επισκέπτες τους.
  4. Αποκτούν (κατόπιν της μη-εναντίωσης του χρήστη) το email των επισκεπτών του ξενοδοχείου, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο οργανικούς αποδέκτες outbound επικοινωνίας Αποκτούν μέσω του Zoottle Analytics Panel, online πρόσβαση στην ποιοτική ανάλυση του πελατολογίου σας με βάση το social network profile των επισκεπτών τους.
  5. Αποκτούν μέσω του Zoottle Analytics Panel, την δυνατότητα προώθησης στοχευμένων και προσωποποιημένων προσφορών-ενημερώσεων με κριτήρια επισκεψιμότητας, γένους, ηλικίας …
  6. Αποκτούν έναν πολύ αποδοτικό μηχανισμό για remarketing
  7. Νέο! Αποκτούν τη δυνατότητα να έχουν Live Time Satisfaction Surveys των πελατών τους με πολύ υψηλό response rate (20-40%)!
  8. Νέο! Αυξάνουν τα θετικά review στο Tripadvisor ή άλλες πλατφόρμες review μέσω ενός μοναδικού νέου μηχανισμού!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε αναπτύξαμε περαιτέρω την υπηρεσία προσθέτοντας νέες λειτουργίες και δυνατότητες (Content Injection και Satisfaction Survey & Tripadvisor Review) και επεκτείναμε το πελατολόγιό μας, τόσο στην εστίαση όσο και στον ξενοδοχειακό και εμπορικό τομέα, συμπεριλαμβανομένων των Media Markt, Αστέρα Βουλιαγμένης, Πόρτο Καpρας, Οne Salonica, Makedonia Mall, Best Western Hotels, Aquavista Hotels, Athens NjV Plaza, Santikos Collection, Canaves Hotels και άλλα.

Δείτε τη σύντομη παρουσίαση της υπηρεσίας μας και της νέας λειτουργίας της Zoottle που βοήθησε τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία να αυξήσουν κατά 50% τα θετικά σχόλια και reviews στο TripAdvisor και να προλάβουν τους πιθανώς δυσαρεστημένους πελάτες εντός του ξενοδοχείου, αποφεύγοντας τη δημοσιοποίηση αρνητικών σχολίων. Read PDF

Κάποιοι από τους Συνεργάτες μας

Για να προβούμε σε διαστασιοποίηση της υπηρεσίας και στην κατάθεση της σχετικής οικονομικής και τεχνικής προσφοράς μας, θα χρειασθούμε τα ακόλουθα στοιχεία (Ανά ξενοδοχείο) από εσάς ή/και τον IT manager:

Επικοινωνήστε μαζί μας

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Καλάθι

  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Σύνδεση