Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας

H

MediaShare καλύπτει όλο το φάσμα υπηρεσιών που μπορεί να χρειάζεται μία επιχείρηση ( μικρή ή μεγάλη ), από την δημιουργία της εταιρικής σας ταυτότητας (branding) και όλου του γραφιστικού, την κατασκευή της προσωπικής σας εταιρικής προβολής στο διαδίκτυο, έως την προώθηση αυτής με όλα τα δυνατά μέσα και τεχνικές. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε πλήρεις επαγγελματικές λύσεις στις πιό ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Δημιουργικό - Γραφιστικά

Από την δημιουργία μιας απλής κάρτας μέχρι την οργάνωση ενός πλήρους επαγγελματικού πακέτου που θα προωθήσει την επιχείρηση επιλέξτε και εμπιστευθείτε τους ειδικούς.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων στα πιό προηγμένα Web Standards. Αναπτύσουμε websites έχοντας πάντα ως γνώμονα την ευχρηστιά, την ασφάλεια και την λειτουργικότητα.

Προώθηση Ιστοσελίδων

Μεγιστοποιήστε την αποδοτικότητά σας και επιβληθείτε στον ανταγωνισμό εντάσσοντας στο επιχειρηματικό σας σχέδιο, σύγχρονες στρατηγικές Internet marketing και διαφήμισης.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Όλα τα πακέτα web hosting μας φιλοξενούνται σε Ελληνικό datacenter, στο καλύτερο Ελληνικό δίκτυο (Otenet) και σε Cloud Servers HP τελευταίας γενιάς και ενεργοποιούνται άμεσα.

Website Optimization

Αυξήστε το ποσοστό των πωλήσεών σας μέσω internet, μετατρέψτε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σε πελάτες σας.

Τεχνική Υποστήριξη

Η MediaShare παρέχει την μεγαλύτερη γκάμα υπηρεσιών από τον σχεδιασμό (from the scratch), δημιουργία, φιλοξενία μέχρι και την προώθηση αλλά και υποστήριξη της ιστοσελίδας σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Καλάθι

  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Σύνδεση