Λογότυπα – Branding

Δημιουργήστε το δικό σας λογότυπο στο ύφος που σας αρμόζει.

Λογότυπο

Στο επίκεντρο της εταιρικής ταυτότητας βρίσκεται το λογότυπο της επιχείρησής σας. Είναι η ‘’μάρκα ‘’κάθε επιχείρησης ως όνομα, όρος, σήμα, σύμβολο, σχέδιο ή ο συνδυασμός αυτών που στοχεύουν στην αναγνώριση των προϊόντων και των υπηρεσιών της κάθε επιχείρησης. Ο σχεδιασμός ενός προσεγμένου λογοτύπου κερδίζει την εμπιστοσύνη του θεατή, προωθεί την επιχείρησή σας και προσελκύει πιθανούς πελάτες.

Branding

Το branding, δεν είναι μόνο η δημιουργία φρέσκων και μοναδικών λογοτύπων. Είναι να ενθαρρύνεις την εμπιστοσύνη των πελατών για τις επιδόσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία σου. Η διαδικασία branding ξεκινά με τον καθορισμό των βασικών αξιών της εταιρείας και τον προσδιορισμό της αγοράς που μας ενδιαφέρει. Μόλις προσδιορίσουμε τα στοιχεία που μας χρειάζονται ξεκινάμε το σχεδιασμό. WoW! Η δική μας προσέγγιση στην ανάπτυξη του branding πάντα στοχεύει στη δημιουργία ενός φρέσκου και καθαρού στιλ. Μας αρέσει η δουλειά μας να είναι μοντέρνα, απλή και έξυπνη. Επίσης, αγαπάμε να δημιουργούμε κλασικά, κομψά και πολύπλοκα σχέδια για όσους τα θέλουν. Σε κάθε περίπτωση, το τελικό αποτέλεσμα είναι πάντα μία ισχυρή οπτική εικόνα που σαφώς ανταποκρίνεται στην εταιρική σου ταυτότητα. Κάνοντας την εταιρεία σου και τα προϊόντα σου μοναδικά και να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους. Εάν είσαι μικρή εταιρεία ή έχεις περιορισμένο budget, προσφέρουμε επίσης ανεξάρτητα σχέδια για εταιρική ταυτότητα και επιστολόχαρτα. Με την ίδια δύναμη και ισχύ, αποδεικνύονται πάντα να είναι εξαιρετικά σχέδια της οπτικής τους ταυτότητας.

Επίσης ανανεώνουμε, αναβαθμίζουμε, βελτιώνουμε και ξανά σχεδιάζουμε από την αρχή, την εταιρική σας ταυτότητα, διατηρώντας την αρχική σας ιδέα.

Καλέστε μας στο +30 2310 708354 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες.

Φόρμα Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Καλάθι

  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Σύνδεση