Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδας και σχεδιασμός ιστοσελίδων και ολοκληρωμένες λύσεις Web Design & Development για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Οι υπηρεσίες μας

H

εταιρεία Mediashare αναλαμβάνει την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων ως την ιδανική λύση για εταιρείες και επιχειρήσεις που αναζητούν μια επαγγελματική ιστοσελίδα χωρίς περιορισμούς. Για εσάς που θέλετε να έχετε τον πλήρη έλεγχο της ιστοσελίδας σας, σας προτείνουμε τις παρακάτω λύσεις για να διαλέξετε μία στα μέτρα σας! Όλες οι ιστοσελίδες μας δουλεύονται με γνώμονα την λειτουργικότητα, την ευχρηστία, την πρωτοπορία και την δημιουργικότητα και υποστηρίζουν όλα τα διεθνή web standards όπως HTML5, CSS3, jQuery.

Εταιρική Προβολή

H εταιρική σας προβολή στο διαδίκτυο ή αλλιώς η ιστοσελίδα σας, αποτελεί πλέον την εικόνα της επιχείρησης σας σε όλους τους πελάτες σας. Θα την αφήσετε στην τύχη;

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα online κατάστημα ηλεκτρονικών αγορών και να δουλεύεται από το σπίτι σας ή έχετε ένα φυσικό κατάστημα και θέλετε να επεκταθείτε στον χώρο του internet με την κατασκευή ενός e-shop;

Custom Ιστοσελίδες

Custom ιστοσελίδες ονομάζονται εκείνες που έχουν κατασκευαστεί (σχεδίαση & κώδικας) , από το μηδέν, πλήρως προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του πελάτη.

Real Estate

Το Real Estate είναι μία online εφαρμογή που απευθύνεται σε Μεσιτικά γραφεία. Αποτελεί μία πολύ καλή πρόταση για την πλήρη διαχείριση και την παρακολούθηση των ακινήτων σας.

Hotel Booking

Το Hotel Booking είναι μια online booking πλατφόρμα διαχείρισης κρατήσεων, η οποία επιτρέπει στον ξενοδόχο να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία κρατήσεων μέσα από τον υπάρχοντα δικτυακό του χώρο, μειώνοντας το χρόνο και το κόστος διεκπεραίωσης τους.

Web Applications

Οι Online εφαρμογές απευθύνονται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς οι οποίοι θέλουν να παρέχουν υπηρεσίες και πληροφόρηση είτε σε μέλη είτε στο ευρύ κοινό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Καλάθι

  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Σύνδεση