Προώθηση ιστοσελίδων

Οι υπηρεσίες μας

H

προώθηση ενός δικτυακού τόπου είναι μία μεγάλη ευκαιρία αλλά και μία μεγάλη πρόκληση ιδιαίτερα εάν η αγορά στην οποία δραστηριοποιείστε είναι κορεσμένη. Η κατανόηση της αγοράς, των τάσεων και των στρατηγικών που ακολουθούνται σε αυτή είναι ο σημαντικότερος παράγοντας της επιτυχίας.

Μεγιστοποιήστε την αποδοτικότητά σας και επιβληθείτε στον ανταγωνισμό εντάσσοντας στο επιχειρηματικό σας σχέδιο, σύγχρονες στρατηγικές Internet marketing και διαφήμισης (πχ AdWords). Στοχεύστε στην αγορά, προσελκύστε νέους πελάτες και μειώστε δραστικά τα κόστη διανομής και διαφήμισης.

Η προσέγγιση μας στην προώθηση των δικτυακών τόπων (Web marketing) δε περιορίζεται μόνο στη κατάταξη τους στις μηχανές αναζήτησης, αλλά επικεντρώνεται σε μία ολοκληρωμένη στρατηγική η οποία ειναι ικανή μέσω συγκεκριμένων δράσεων marketing να βελτιώσει το δικτυακό τόπο και να αυξήσει τις πωλήσεις της επιχείρησης σας.

Μεταξύ άλλων οι δράσεις web marketing οι οποίες εφαρμόζονται είναι οι ακόλουθες:

  • Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης (Search Engine Optimization)
  • Προώθηση μέσω Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Twitter, GooglePlus, κλπ)
  • Ανάλυση Απόδοσης Δικτυακού Τόπου
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Marketing
  • Pay-Per-Click Marketing (AdWords)
  • Marketing μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου

Το πακέτο προώθησης ιστοσελίδων που προσφέρουμε είναι ένας συνδυασμός όλων των παραπάνω δραστηριοτήτων που υλοποιείται από εξειδικευμένους τεχνικούς σε συνεργασία με internet marketers και προσφέρει την ολοκληρωμένη προσέγγιση στις ανάγκες σας.

SEO

H σωστή προώθηση της ιστοσελίδας σας (SEO) και η υψηλή κατάταξή της στις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing), σημαίνει αύξηση της αναγνωρισιμότητά σας (brand awareness), της επισκεψιμότητας και εν τέλει της κερδοφορίας σας.

Ανάλυση - Στατιστικά

Το Google Analytics είναι ένα προηγμένο λογισμικό μέτρησης που παρέχεται από την Google δωρεάν! Η σωστή χρήση του Google Analytics μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την απόδοση της επένδυσής σας στις διαφημιστικές καμπάνιες που τρέχετε.

Καμπάνιες Google

Έχετε φτιάξει μόνος σας καμπάνια Google Adwords;
Μπορούμε να αναλάβουμε την βελτιστοποίηση της και την παρακολούθησή της. Μην πετάτε τα χρήματά σας άσκοπα.

Καμπάνιες Facebook

Το Facebook έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των καταναλωτών. Το χρησιμοποιοεί καθημερινά η πλειονότητα των Ελλήνων και πλέον θεωρείται “main-stream” μέσο. Δεν μπορεί να το αγνοεί καμιά επιχείριση.

Email Marketing

Το Email marketing, αναφερόμενο ως marketing (αγοραλογία) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα Ελληνικά, αποτελεί μέθοδο άμεσης προώθησης προϊόντων με την χρήση των emails ως μέσου επικοινωνίας μεταξύ πελάτη και διαφημιζόμενου.

SMS Marketing

Η υπηρεσία SMS Marketing αποτελεί ένα σύγχρονο “εργαλείο” επικοινωνίας, ενημέρωσης, διαφήμισης και προώθησης πωλήσεων. Το Ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και η ευχέρεια χρήσης της υπηρεσίας σε σύγκριση με τις “Παραδοσιακές” μεθόδους επικοινωνίας κάνουν την υπηρεσία ελκυστική και προσιτή σε όλους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Καλάθι

  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Σύνδεση